Home > Culinair > Poort naar het Zuiden 01-07

Poort naar het Zuiden 01-07

Winselerhof

Smaak van het Zuiden

logo -- WinselerHof

Aan de rand van het schitterende Strijthagerbeekdal ligt de WinselerHof. Van oorsprong een karaktervolle herenboerderij uit de zestiende eeuw, nu een fraai hotel en restaurant. Authentiek gehouden, maar comfortabel heringericht. Heden en verleden ontmoeten elkaar hier op bijzonder stijlvolle wijze. U waant zich tijdens uw verblijf in een oase van Zuid-Limburgse rust en Italiaanse warmte. 49 Luxe kamers liggen rondom een karakteristieke binnenhof. Gewelvenplafonds en houten balken geven de kamers een geheel eigen sfeer.

Pirandello is het Italiaans georiënteerde restaurant van WinselerHof. Een stijlvol restaurant met mooie gerechten. Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op een van de twee terrassen.

Vanuit de WinselerHof wandelt u direct de welhaast ongerepte natuur in; wereldtuinen Mondo Verde, de indoor-skibaan SnowWorld Landgraaf en GaiaZOO Kerkrade bevinden zich op loopafstand. Ook steden zoals Maastricht en Aken liggen binnen handbereik.

WinselerHof is lid van Small Luxury Hotels of the World en Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants.

 

T: +31 (0)45 546 43 43
E: winselerhof@chateauhotels.nl

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.