Home > Living > Parc Imstenrade opent haar deuren

Parc Imstenrade opent haar deuren

Op zondag 20 maart 2016 heeft u van 13.00-16.00 uur de gelegenheid Vitalis Parc Imstenrade te bezoeken.

Dit residentiële wooncomplex bij uitstek mag zich verheugen in een grote belangstelling als aantrekkelijk woon- en leefomgeving met buitengewone dienstverlening. Tijdens de open dag informeren wij u graag hierover.

Uitzonderlijk wonen

Parc Imstenrade beschikt over een historisch hoofdgebouw en is ingebed in een prachtig aangelegd park. In de omringende gebouwen vindt u zo’n tweehonderdvijftig ruime en smaakvolle appartementen in alle prijsklassen. De appartementen bieden alle mogelijke gemakken, comfort en veiligheid.

Parc Imstenrade biedt graag veel keuze in wonen, leven en vrije tijd. Het uitgebreide service- en voorzieningenpakket en het brede kunst- en cultuurprogramma dragen hier zeker aan bij.

Zorg naar wens

Uiteraard is het geruststellend te weten dat indien zorg nodig of wenselijk mocht zijn, deze voorhanden is, 24 uur per dag, zeven dagen in de week, in de eigen vertrouwde omgeving. 

Niets staat u in de weg om uw leven aangenaam en naar eigen wens in te richten.

Persoonlijke rondleiding

Geeft u de voorkeur aan een persoonlijke rondleiding, dan is dat altijd mogelijk. Neemt u daartoe contact op met een van onze verhuurconsulenten, telefoon 045 – 400 4600.

Logo
Vitalis Parc Imstenrade
Parc Imstenrade 66
6418 PP Heerlen
Tel. 045 – 400 4600

www.parcimstenrade.nl

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.