Home > Travel > Nieuwe ruimere jas voor BBB Maastricht

Nieuwe ruimere jas voor BBB Maastricht

Auteur: Maarten van Laarhoven

BBB Maastricht, de succesvolle horecabeurs die van 10 tot en met 12 oktober wordt gehouden in MECC Maastricht, gaat werken volgens een nieuwe formule.  Het belangrijkste Euregionale evenement voor horecaprofessionals gaat zich meer richten op het leveren van succes. Met het oog hierop worden gedurende het hele jaar activiteiten georganiseerd, waaronder netwerkbijeenkomsten, wedstrijden en trainingen. Deze events staan los van het driedaags evenement in oktober, maar worden gehouden onder dezelfde noemer.

BBB heeft de ambitie om internationaal een toonaangevende rol te spelen in de ontwikkeling van een succesvolle horecasector. De nieuwe, innovatieve werkwijze is tot stand gekomen op basis van marktonderzoek en klantgesprekken. 

Ook dit jaar staan tijdens BBB Maastricht proeven, ruiken, kijken en het ontmoeten van elkaar centraal. Zo’n 14.000 bezoekers kunnen deelnemen aan themadagen, maar ook wedstrijden bijwonen en kennismaken met innovatieve producten. Het evenement wordt opgebouwd uit vier werelden, die elk worden aangekleed en ingericht volgens het betreffende thema. De vier werelden zijn: Beverage Beach, Food Forest, Variety Valley en Folie Culinaire.

Op Beverage Beach kunnen bezoekers de meest uiteenlopende dranken proeven. In het avontuurlijke Food Forest maakt de bezoeker kennis met nieuwe gerechten en authentieke smaken. In Variety Valley vindt men naast non-food ook innovaties en brancheverenigingen. Folie Culinaire is hét exclusieve evenement voor de internationale gastronomie, dat uitsluitend op uitnodiging kan worden bezocht. 

In lijn met het nieuwe concept is er ook een nieuwe huisstijl ontwikkeld. Het kleurrijke beeldmerk symboliseert de diversiteit qua doelgroepen en producten binnen de horeca. Daarnaast staat het voor de opgaande lijn op weg naar succes en het kroontje op het werk van horecaprofessionals.

Erik Stroink, productmanager horecavakbeurzen MECC Maastricht noemt de vernieuwing een logische stap in de verdere ontwikkeling van het evenement. ,,We kunnen bouwen op een stevig fundament en grijpen de uitdagingen van de toekomst met beide handen aan. Het nieuwe concept is samen met klanten en andere stakeholders ontwikkeld. Met onze partners doen we er alles aan om een bijdrage te leveren aan het vergroten van het succes van de horeca.”

BBB Maastricht wordt van 10 t/m 12 oktober 2016 gehouden in MECC Maastricht. Kijk voor meer informatie op www.bbbmaastricht.nl.

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.