Home > Travel > Nederlandse Tourrenners naar Ridderronde

Nederlandse Tourrenners naar Ridderronde

Tourdeelnemers Wout Poels, Pieter Weening en Jos van Emden hebben zich kandidaat gesteld voor de Ridderronde. De organisatie onderhandelt nog met Tourdeelnemers Steven Kruijswijk, Bram Tankink en Dylan van Baarle voor deelname.

 

De wielerwedstrijd start op woensdag 5 augustus en is vanaf 21.00 uur ook thuis te volgen via de lokale omroep RTV Maastricht. Al in de middaguren start het event op het Vrijthof met diverse activiteiten. De heren, die strijden om de Brandtrofee, starten om 21.15 uur. De vrouwenwedstrijd start om 19.00 uur en wordt niet uitgezonden. Deelnemers zijn onder andere Anna van der Breggen en de Canadese damesploeg.

Wereldkampioene Marianne Vos rijdt niet mee maar zal te gast zijn bij de Ridderronde. In de middag draagt de renster bij aan jeugdactiviteiten. In 2014 won Vos de Ridderronde, bij de heren was dit Maastrichtenaar Tom Dumoulin.

Meer info via de website

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu