Home > Travel > Meer (betaalbare) privévluchten van Brussel naar Ibiza

Meer (betaalbare) privévluchten van Brussel naar Ibiza

Ibiza is hip. Maar dat wisten we al: open je deze zomer je Instagram, dan kom je er niet onderuit. Ibiza is dé vakantiehotspot voor jong en oud. Je kunt jezelf er onderdompelen in cultuur en historie, of in het altijd bruisende nachtleven. Waar je ook voor kiest, op Ibiza doe je dat in een jasje van luxe en weldaad.

Vanaf vorige zomer vlieg je zelfs voordelig met de privéjet naar deze populaire vakantiebestemming. Toen introduceerde ASL Fly Exclusive, een semi-private chartermaatschappij van ASL Groep, wekelijkse privévluchten – een Embraer ERJ-135 –  van Brussels Airport naar Ibiza Airport. En dat bleek een groot succes. Zo groot zelfs dat er vanaf deze zomer twee vluchten per week, op zaterdag en woensdag, van Brussel naar het Spaanse paradijs gaan.

En dat hoeft niet per se heel onbetaalbaar te zijn, in tegenstelling: de vluchten van ASL Fly Executive naar Ibiza – met maximaal 30 man aan boord, een culinaire maaltijd plus Moët & Chandon onderweg, extra beenruimte, vertrek en aankomst in de VIP-terminals op beide vliegvelden én 92 cm beenruimte – zijn beschikbaar vanaf 495 euro per ticket (enkele reis).

Later in het seizoen, van januari tot maart 2022 zal ASL Fly Executive tevens twee wekelijkse privévluchten van Antwerpen naar Innsbruck aanbieden aan dezelfde voorwaarden.

Meer info en boeken via flyexecutive.be

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu