Home > Travel > Maastrichtse hostel uitgeroepen tot beste in zijn categorie ter wereld

Maastrichtse hostel uitgeroepen tot beste in zijn categorie ter wereld

The Green Elephant Hostels in Maastricht is uitgeroepen ‘het beste nieuwe hostel ter wereld’. Het budgethotel in de Sint Maartenslaan in de Limburgse hoofdstad is daarmee de winnaar van een van de ‘HOSCARS Awards’, onderscheidingen die elk jaar worden uitgereikt door Hostelworld, ’s werelds belangrijkste gespecialiseerde boekingsplatform voor jeugdherbergen en andere budgethotels. De winnende keuze is gemaakt door een vakjury in combinatie met publieksstemmen.

Bij The Green Elephant Hostels draait het niet alleen om een slaapplek, maar ook om het creëren van gastbeleving. Het Maastrichtse hostel brengt volgens een woordvoerder van The Green Elephant Hostels ‘een community samen van digital nomads, bewuste wereldreizigers en health lovers die verantwoord in het leven staan’.

 

Het hostel heeft onder andere als doel om met hospitality bij te dragen aan een meer fitte, groene en gezonde wereld. Dit komt onder meer tot uitdrukking in een menukaart die voorziet in vegan eten, in verf op plantaardige basis, in de volledig circulaire vloerbedekking, een meditatieruimte en de Urban Forest stadstuin

The Green Elephant Hostels is onderdeel van LBG Hotels; een ambitieuze en snelgroeiende hotelgroep die bijzondere hotelconcepten ontwikkelt en exploiteert. LBG Hotels heeft hotels in Maastricht, Eindhoven en Amsterdam en breidt in 2022 uit naar Den Haag.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.