Home > Travel > Limburgse toeristische gids van twee voormalige gouverneurs

Limburgse toeristische gids van twee voormalige gouverneurs

In de coronacrisis is gebleken hoe ontwrichtend het maatschappelijk leven kan zijn als de landsgrenzen gesloten zijn. Zeker Limburg heeft er aan beide kanten last van gehad.

 

Om elkaar opnieuw op te zoeken nu dat weer mag, geven voormalige gouverneurs van Limburg Theo Bovens en Herman Reynders elk 25 tips voor toeristische bezoeken aan beide kanten van de grens. Dat levert in totaal 50 locaties op die lang niet allemaal bij het grote publiek bekend zijn, maar wel toegankelijk en absoluut een bezoekje waard.

 

Het boek ’50 tips voor Limburg NL/BE’ is een uitgave van Chapeau Magazine, dat bij elk van de locaties twee culinaire tips heeft toegevoegd. Het boek is vanaf 9 juni te koop in diverse boekhandels en via chapeaumagazine.com/grensbroek-50tips.

 

De medewerking van de voormalige ambassadeurs was onbezoldigd, uit liefde voor hun eigen regio die ze zo lang bestuurd hebben, en ook om het toerisme na de lockdown een extra stimulans te geven.

Om deze video te kunnen bekijken moet je de statistics, marketing cookies accepteren.

(Her)ontdek de mooiste plekjes van Limburg

Bestel het Grensbroek ’50 tips in Limburg (NL/BE)’ voor een prachtige zomer in eigen land!

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu