Home > Culinair > Limburgs Lijstje

Limburgs Lijstje

Elke week stelt Chapeau Magazine een typisch Limburgs Lijstje samen. Vandaag bieden we je 5 ontspanningsmogelijkheden in Limburg.

 

De vakantie is voorbij en het werken kan weer beginnen. Bovendien worden de dagen ook frisser. Is het voor jou nu nog te moeilijk om afscheid te nemen van je vakantie? Geen probleem! Hieronder 5 ontspanningstips die het vakantiegevoel weer helemaal terugbrengen.   

1)      La Butte Aux Bois

Heb je geen tijd voor een uitgebreide vakantie, dan is een weekendje doorbrengen in een luxe hotel de beste optie. Hotellerie La Butte Aux Bois geeft de klant een ideale vakantie-vibe. Het hotel maakt namelijk deel uit van een schitterende landgoed, gelegen in een prachtig bosrijk gebied bij Lanaken. In dit hotel waant de klant zich in een paradijs. Bij La Butte Aux Bois staan gastvrijheid, hartelijkheid en verwennerij altijd centraal.

Labutteauxbois

2)      Spa & Wellness St. Gerlach

Krijg je een deprimerend gevoel van al dat werken en wil je weer helemaal ontspannen zijn? Dan raden we jou een bezoekje aan naar een van de mooiste wellness centers in Limburg, namelijk Spa & Wellness St. Gerlach. De sauna, het Turks stoombad, de lichaamsbehandelingen en de lekkere producten van onder andere Kneipp geven de gast een ultieme wellness beleving. Natuurlijk mag een ontspannende omgeving niet ontbreken. Spa & Wellness St. Gerlach is gelegen in de omgetoverde kelders van het adellijke stiftgebouw van Château St. Gerlach. De behandelkamers hebben een sfeervolle, zachte uitstraling die de gast per direct doet ontspannen.

Gerlach Spa 5

3)      Beluga Loves You

Liever iets anders dan elke dag boterhammen op je werk? Kun je de lekkere gerechten van je vakantiebestemming maar niet vergeten? Dan maakt chef Hans van Wolde voor jou wel een heerlijke lunch of diner. Beluga Loves You in Maastricht biedt zijn klanten bovendien een gezellige lounge-ervaring. Zin in een heerlijk glas champagne of een goed gemixte cocktail vergezeld met leuke muziek? Dankun je bij Beluga Loves You zes dagen per werk terecht.

Beluga3

4)      Limburgse Heuvelland

Zeg je graag gedag tegen je bureaustoel en wil je graag actiever zijn, dan is een wandeling in het prachtige Heuvelland van Zuid-Limburg een prima optie. De groenrijke omgeving en de frisse lucht geven je weer dat gevoel van vrijheid. Zet je gedachten op nul en doe een paar ademhalingsoefeningen in de pure natuur om weer in balans te komen.

 Heuvelland

5)      Vague Coiffure

In de vakantie had je vaak tijd genoeg om aandacht te besteden aan je uiterlijke verzorging. Door de drukke werktijden verlies je jezelf echter vaak uit het oog. Gun jezelf een uurtje ontspanning bij Vague Coiffure. Deze kwaliteitsvolle kapperszaak in Maastricht, zorgt ervoor dat je kapsel en nagels stressbestendig blijven. De witte, zachte inrichting geeft de klant al meteen bij binnenkomst een ontspannen gevoel.

4

Wilt u deze opties uitgebreid bekijken of heeft u toch liever iets anders voor ogen, bezoek dan De Poort naar het Zuiden op onze website: www.chapeaumagazine.com. De poort naar het Zuiden biedt een uitgebreid overzicht van leuke en gezellige bestemmingen in Limburg. 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu