Home > Travel > Liens Travel > Travel wishlist 2023

Travel wishlist 2023

Een nieuw jaar brengt nieuwe kansen. Én nieuwe vakantiebestemmingen! Mijn lijstje staat alvast aardig vol voor 2023. Twaalf maanden lang volgde ik de reistrends op de voet, met een helder maar mogelijk onbereikbaar ;-), plan tot gevolg. Staat jouw vakantieplanning nog niet vast? Ik help je graag een handje.

Citytrip: Marrakech, Marokko

Een vrij korte vlucht, aangename temperaturen gedurende het hele jaar en cultuur met een grote C. Welkom in Marrakech! Hier kun je vrij ‘prijs-toegankelijk’ naartoe, vooral tijdens de eerste maanden van het jaar. Ik reis er in januari heen en inspireer jullie vlak erna met een luxe vakantiegids van de stad.

Nieuwe ontdekking: Tel Aviv, Israël

Als ik de vele positieve verhalen over Tel Aviv mag geloven, is deze stad ‘het New York van het Oosten’. De mix van jonge, nieuwe concepten en het verleden van de Israëlische hoofdstad triggert me enorm. Zoals Tel Aviv zou er geen ander zijn. Redenen genoeg om op ontdekking te gaan!

Quick escape: Benissa, Spanje

Ik heb er een opdracht van gemaakt om jaarlijks een nieuwe Spaanse kustregio te ontdekken. Dat mag ook een eiland zijn. Vorig jaar reisde ik naar Menorca, in 2023 trek ik naar het rustieke gebied rond Alicante. Al het goede dat Spanje te bieden heeft, zou hier samen komen: goed weer, authentieke tapas, paradijselijke baaien en pittoreske dorpen. Benissa staat in mei in de agenda.

Nostalgie: Puglia, Italië

Al sinds een week na mijn Pugliese trouwfeest sta ik te popelen om terug naar Puglia te reizen. Deze zomer gaan we dus weer volop genieten van orecchiette, de vriendelijkste locals, Primitivo en helderwitte dorpjes.

Indian summer: Côte d’Azur, Frankrijk

Komend najaar staat er iets speciaals op het programma. Mijn man heeft namelijk het zotte idee om van onze thuisbasis Bilzen te fietsen naar… Nice! Je leest het goed. Nice, daar beneden in Frankrijk. Ik zal hem onder de Franse zon staan op te wachten, waarna we enkele dagen op ontdekking gaan in deze bruisende stad.

Winterzon: verrassing

Eind volgend jaar gaan we nog eens verder dan de Europese grenzen. Naar een nog vrij onbetreden land, waar we op het vlak van natuur gigantisch verwend gaan worden. De exacte locatie hou ik alleen nog eventjes geheim…

Bedankt als jij één van de lezers bent die maandelijks mijn avonturen volgt. Elke volger en elk berichtje met een vraag doet me enorm veel deugd. Ik kijk er dan ook naar uit je in 2023 verder te inspireren om reizen te maken waar je nog jarenlang over napraat.

Happy New Year! Happy travels!
X Lien

show auteur

Auteur: Lien Verwimp

Ervaren wereldreiziger en bon vivant pur sang

Lien Verwimp

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.