Home > Health > Kerststad Valkenburg

Kerststad Valkenburg

Als het ergens druk is in de weken voor Kerstmis, dan is het wel in Valkenburg. Het winterseizoen is nu zelfs het belangrijkste seizoen van het jaar. Vorig jaar kwamen er 120.000 bezoekers. Voor de 31e keer worden er kerstmarkten gehouden in de Gemeentegrot en de Fluweelengrot. Die zorgen vanwege hun natuurlijke schoonheid voor een bijzondere sfeer en als zodanig zijn ze uniek in Europa.

Kerstparade Valkenburg

Niet alleen in de grotten is het volop kerstsfeer maar in heel het Geulstadje, maar geweldig veel activiteiten zoals parades, optredens, concerten, exposities, een route d’amuse en wat dies meer zij.

Dit jaar is gezorgd voor een compleet nieuwe verlichting zodat er nog meer lampjes zullen branden in Valkenburg. En ook staan er zogeheten ‘selfie-objects’ zoals een heel grote beer waar je dan met je gsm naast kunt gaan staan. In de parade wordt alvast een nieuw thema voor volgend jaar aangekondigd: sprookjes. Daar heeft Valkenburg altijd iets mee gehad. En ook na kerstmis blijft het nog tot 8 januari kerstambiance in de straten in het centrum.

Kijk voor meer informatie op: www.kerststadvalkenburg.nl

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.