Home > Travel > Kasteel Wittem

Kasteel Wittem

Het kasteel van binnen…
Vanaf 1958 deed het kasteel dienst als hotel-restaurant. Medio november 2010, kochten de huidige eigenaars, Ronald en Silvia de Meij – Rooding het kasteel, herstelden het in zijn oude glorie en vestigden er een luxe hotel, met brasserie en vergadermogelijkheden.

…En van buiten.
Maar ook aan de buitenzijde van Kasteel Wittem is voldoende te beleven. Zo kunt u genieten van een wandeling in het 300 jaar oude kasteelpark. Het Kasteel bevindt zich in de Geulvallei, één de mooiste dalen van Zuid-Limburg. Het is er prachtig wandelen en fietsen, maar ook grote steden als Maastricht, Aken en Luik bevinden zich op slechts een steenworp afstand. Tegenover het kasteel ligt het bekende Klooster Wittem, dat jaarlijks veel bezoekers trekt, onder meer vanwege de prachtige Gerarduskapel en kloosterbibliotheek.

Van alle gemakken voorzien
Stuk voor stuk zijn ze uitgerust met een bad of douche, toilet, haardroger, telefoon, televisie en minisafe. Het meest indrukwekkend zijn de torenkamers, die dateren uit de 11e eeuw, waarvan er één speciaal is ingericht als bruidssuite. Voor een kort of lang verblijf heten wij u het hele jaar door van harte welkom.

 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu