Home > Culinair > Jubileummenu 25 jaar Ristorante Mediterraneo

Jubileummenu 25 jaar Ristorante Mediterraneo

Wij hebben iets te vieren en dat doen we het liefst met u. Of u een trouwe gast bent of een nieuwkomer in onze gezellige zaak, wij willen u trakteren op een speciaal jubileummenu. Want, Ristorante Mediterraneo bestaat 25 jaar. Vanaf de eerste dag gevestigd in de Rechtstraat in Maastricht, waar een grote schare klanten uit de hele Euregio en verder ons weet te vinden.

In de maanden januari en februari vieren wij samen met u ons zilveren jubileum. Onze patron Pino Melani heeft samen met zijn enthousiaste keukenbrigade een prachtig 4-gangenmenu samengesteld dat bestaat uit een voorgerecht, een pastagerecht, als hoofdschotel vis of vlees en erna de keuze uit kaas of zoet dessert. Samen met aperitief en begeleidende wijnen geldt de speciale prijs van € 79.  Dat bedrag is niet zo vreemd als u weet dat Pino net zijn 78e verjaardag heeft gevierd en nu in zijn 79e levensjaar is. Nog elke dag mag hij ’s morgen verse waren inkopen en ’s avonds zijn brigade aanvoeren.
Cha 151218 9885
Gastvrouw Angelika en haar team heten u van harte welkom om u de bekende gastvrijheid te laten beleven. Kom en geniet van die echte Italiaanse keuken en heerlijke Italiaanse wijnen. 

Ristorante Mediterraneo
Rechstraat 73
Maastricht
Tel  (0)43-3255037
www.ristorante-mediterraneo.nl

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.