Home > Branded content > Italië, Spanje en Griekenland op het menu bij Coriotravel

Italië, Spanje en Griekenland op het menu bij Coriotravel

Reisbureau Coriotravel in het centrum van Heerlen staat in de maand januari in het teken van speciale themaweken. Zo zijn er aparte weken met als thema Griekenland, Italië en Spanje.

In zo’n week wordt het hele bureau omgetoverd in de sfeer van het betreffende land en hebben wij specialisten in huis die voor veel inside-informatie over de mooiste bestemmingen in die landen kunnen zorgen. Dat alles onder het genot van muziek, wijn en hapjes uit het themaland, in samenwerking met lokale restaurateurs en wijnleveranciers. „Reizen moet een heerlijke belevenis zijn,” vertelt eigenaar Paul Crombag. „Onze reisplanners zijn ‘wereldwijd thuis’ en hebben verstand van volledig verzorgde vakantiereizen, rondreizen, individuele reizen, fly-drive, stedentrips en groepsreizen. Zij kennen uit eigen ervaring de tips voor de wat andere, de iets betere locaties. Zodat u onderweg alleen nog maar hoeft te genieten en te ontdekken. Zorgeloos op vakantie gaan, dat is waar wij voor staan als betrouwbare organisatie met een enorme ervaring.”Het aanbod van Coriotravel is bijzonder groot. Zo wordt bijvoorbeeld samengewerkt met alle Duitse touroperators van naam en faam, die zorgen voor het beste aanbod in de vakantielanden tegen de meest gunstige prijs. „En mocht u geen kans zien om naar ons kantoor te komen, dan komen wij op afspraak graag bij u thuis om in alle rust de vele mogelijkheden te laten zien.” Vliegen vanaf Nederland, Duitsland of België, Coriotravel biedt alle vluchten aan en biedt de meest gunstige verbindingen en prijzen. „Iedereen leeft naar een vakantie toe, dan mogen er ter plaatse geen teleurstellingen zijn en moet alles top zijn. Daar zorgen wij voor. Kies voor betrouwbaarheid. Loop gezellig binnen tijdens onze themaweken of al eerder voor de feestdagen om er snel bij te zijn.”

Griekenland do.11 t/m wo.17.01.2018
Italie do. 18 t/m wo. 24.01.2018
Spanje do. 25 t/m 31.01.2018
Openingstijden dagelijks van 10 tot 17.30 uur. Donderdag, vrijdag, zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur Zondag van 12.00 tot 20.00 uur

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu