Home > Travel > Holiday Inn Hasselt krijgt facelift

Holiday Inn Hasselt krijgt facelift

Nog geen jaar nadat de exploitatie van het Holiday Inn Hotel in Hasselt werd overgenomen, heeft het nieuwe management beslist om het jarige hotel een grondige facelift te geven.

De aanleiding voor de renovatie van Holliday Inn Hasselt is het 30-jarig bestaan van het hotel, dat gelegen is in het centrum van de stad. Gezien de huidige coronamaatregelen, waarbij ook in België hotels wél open mogen blijven, is deze renovatie versneld uitgevoerd.

Met de aanleg van Quartier Bleu en de autovrije voetgangerszone vóór het hotel, is ook de hoofdingang van het hotel verplaatst. Bezoekers moeten nu naar binnen aan de andere kant van het gebouw, in de straat waar het Modemuseum gevestigd is. Dit betekent dat het terras voor de brasserie kan worden uitgebreid en de gasten in de zomer dus een mooi zicht op de Groene en Blauwe Boulevard hebben.

Na de investeringen in Hasselt zullen dezelfde exploitanten ook de hotels van Holiday Inn en Mercure in Antwerpen en Luik helemaal restylen.

show auteur

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu