Home > Branded content > Hemels genieten in Millen-Riemst

Hemels genieten in Millen-Riemst

Hoeve Dewalleff heeft sinds kort ook elf spiksplinternieuwe hotelkamers. Nu hoef je na een avond gastronomische verwennerij alleen nog maar de straat over te steken naar designhotel De Twee Broeders om de nacht door te brengen in een van de comfortabele kamers van de oude dorpspastorie. En ’s ochtends aan het ontbijt gaat het genieten gewoon verder. In Millen-Riemst weet de familie Dewalleff hoe ze hun gasten een onvergetelijke ervaring kunnen bezorgen.

Kalfszwezerikkroketjes, geroosterd rundfilet met kreeft, of tournedos met oesters. Bij Hoeve Dewalleff in het hartje van Riemst kennen ze hun klassiekers. Hier worden de fonds voor de sauzen nog zelf getrokken, bakken ze hun eigen brood en weten ze hoe ze hun gasten in de watten moeten leggen. Geen wonder dus dat die gasten regelmatig vroegen of ze na al die verwennerij niet konden blijven overnachten. Michaël Dewalleff: „Toen de pastorie aan de overkant van de straat te koop kwam, hebben we dan ook geen moment getwijfeld. Het was de ideale plek voor de vestiging van een zeer comfortabel, intiem hotel. Een perfecte aanvulling op onze historische vierkantshoeve waar we een restaurant en zalen voor ontvangsten, feesten en zakelijke bijeenkomsten hebben.”

 

Warm en eigentijds
Samen met zijn vader Herman, die het bedrijf oprichtte, zijn echtgenote Vicky en broer David en schoonzus Jessica leidt Michaël Hoeve Dewalleff en designhotel De Twee Broeders. Michaël: „Hoeve Dewalleff staat voor kwaliteit. Diezelfde kwaliteitsstempel willen we ook op ons nieuwe hotel drukken. In De Twee Broeders zijn elf comfortabele hotelkamers ingericht. Ze zijn van alle eigentijdse gemakken voorzien en modern, maar toch warm ingericht. Omdat de pastorie uit 1841 een beschermd dorpsgezicht is, hebben we het pand met veel respect voor de historie gerenoveerd. Een hypermoderne designvleugel vormt de uitbreiding van de pastorie. In de uitgediepte gewelfkelders is een sfeervolle ontbijtruimte gemaakt. Het hele hotel is een smaakvolle combinatie van oud en nieuw geworden. Bovendien voldoet het hele hotel aan de nieuwste eisen van duurzaamheid en energie-zuinigheid.”De famile Dewalleff biedt nu een perfecte combinatie van gastronomisch genieten en comfortabel verblijven. Michaël: „Wij kunnen nu een totaalplaatje aanbieden. Met onze sfeervolle binnencour voor het aperitief of een borrel, onze uitstekende keuken en de verschillende zalen kunnen we voor iedereen een gelegenheid op maat organiseren. Het budget van de klant is hierbij leidend. Daarbij kunnen we nu ook de mogelijkheid tot overnachten aanbieden. Zo maken we een feest of zakelijke meeting helemaal af.”

 

Haspengouw
Millen-Riemst ligt in het glooiend landschap van de Haspengouw. Een uitnodigende streek met een gul aanbod aan pure producten. Michaël: „De Haspengouw staat bekend om zijn boomgaarden. Wij gebruiken het streekfruit volop in onze keuken. Niet alleen in ons restaurant, ook tijdens het ontbijt kun je ervan genieten.”Zeker in het voorjaar, wanneer alle fruitbomen in bloei staan, is het heerlijk om in de Haspengouw te fietsen en te wandelen. Tongeren, de oudste stad van België, ligt net als Maastricht vlakbij en ook Borgloon en Sint-Truiden zijn een bezoekje waard. Michaël: „Na uitgebreid ontbijt en een actieve dag is het heerlijk thuiskomen in De Twee Broeders. Zeker als je weet dat er in Hoeve Dewalleff een zalig diner op je wacht. In onze pastorie waan je je al een beetje in de hemel! De zevende hemel!”

Hoeve Dewalleff en Designhotel De Twee Broeders
Tikkelsteeg 13
83770 Millen-Riemst
www.tweebroeders.be
www.hoeve-Dewallefff.be

 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu