Home > Travel > Gratis topvakantie in Tirol

Gratis topvakantie in Tirol

Maar liefst drie luxe reisarrangementen naar tophotels in Tirol werden gratis aangeboden door onze reispartner Marketing-Deluxe in Oostenrijk, in samenwerking met Renault.

Deze uitnodiging aan het adres van de Chapeau-lezers van het TEFAF-nummer leverde vele antwoorden op. De redactie koos drie winnaars die deze zomer – met partner – één week gratis vakantie mogen doorbrengen in een van de drie Tiroler tophotels (Jagdhof in het Stubaital, Rosengarten in Kirchberg en Singer in Berwang). Voor de heen- en terugreis stelt Renault Benelux de winnaars bovendien een nieuwe Talisman gratis ter beschikking.

In Maastricht vond er een informele samenkomst plaats met de winnaars, respectievelijk Guy De Decker, René Wouda en Evie Beeren, op de foto omringd door Jo Cortenraedt (Chapeau-hoofdredacteur), Urbain Vandormael (marketing-deluxe) en Karl Schuybroek (directeur communicatie Renault).

 

Foto Frits Widdershoven

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.