Home > Culinair > Grand Opening Park Inn Radisson

Grand Opening Park Inn Radisson

Groot feest in Hasselt! Donderdag werd onder grote belangstelling de ‘Grand Opening’ van het Park Inn gevierd. Mooie mensen, lekkere hapjes, bubbels en cocktails en leuke muziek zorgden voor een gezellige sfeer waarbij het leuk netwerken was.

Park Inn  is het zusterhotel van het Radisson Blu.  Beide zijn gevestigd in de bekende TT- torens, die enkele jaren geleden werden gekocht door Ghislain Lenaers (GL – Hospitality). Park Inn is het tweede nieuwe hotel in Hasselt en volgend jaar opent men nog een derde complex. Aan de Kanaalkom wordt momenteel het Oude- Gasthuis omgebouwd tot een boetiekhotel. Dat opent de deuren tegen 2019.

Overnachten kan in een van de 84 stijlvolle kamers, voorzien van het kleurrijk Park Inn design en uitgerust met alle faciliteiten die je van een driesterren-plus hotelclassificatie mag verwachten. De badkamer is compact maar gerieflijk ingericht met regendouche. De gasten kunnen gratis gebruik maken van de hotelfitness. Park Inn is uitgerust met een sfeervolle lobbybar ‘Live Inn Room’ en een ontbijtrestaurant, waar nadien snacks worden geserveerd. Binnenkort worden op de negende verdieping nog tien multifunctionele studio’s ingericht met eigen kitchenette en zithoek. Dit voor zogenoemde longstayers.

Park Inn mikt zowel op het leisure- als zakenpubliek. Vandaar dat naast de reeds bestaande vergader- en evenementenzalen in Radisson Blu Hotel een extra plenaire zaal bijkomt. Die bevindt zich tussen de twee torengebouwen. Hier kunnen feesten en grote bijeenkomsten tot 300 personen worden gehouden.

Nu de twee verschillende hotelbrands verdeeld zijn over twee unieke gebouwen in het hart van Hasselt,  kan het management in  beide TT-torens 220 hotelkamers aanbieden en zijn er 1000 vierkante meter vergader- en evenementenfaciliteiten aanwezig.  Een groot pluspunt daarbij is dat beide hotels rechtstreeks met elkaar verbonden zijn. Het nieuwe Park Inn kost 12 miljoen euro. Bij GL-Hospitality werken 125 mensen.

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.