Home > Travel > Fashion Evening Polo Ralph Lauren

Fashion Evening Polo Ralph Lauren

Auteur: Noëlle van Sprang

De Ralph Lauren-winkel in het Designer Outlet Roermond is gisteren (2 juni) officieel van start gegaan met een nieuwe winkelformule. Dat gebeurde tijdens een speciale VIP-avond voor genodigden, onder wie lezers van Chapeau Magazine. De damesafdeling neemt nu de helft van de begane grond in (alleen de dames-casuallijn is nog op deze locatie verkrijgbaar); de rest is allemaal ‘heren’. Verder heeft de winkel vooral veranderingen ondergaan die op het eerste gezicht minder zichtbaar zijn. Zo wil de winkel meer de nadruk leggen op het ‘personal shoppen’. Er liep altijd al veel personeel rond in de Ralph Lauren-winkel, maar nu zijn er nóg meer mensen beschikbaar om  de klant te helpen.

Tijdens het event was het een drukke, maar gezellige boel. Een DJ zorgde voor muziek, waar hij vooral zelf helemaal op los ging. Er was een Ralph Lauren photoshoot waar je op de foto kon met echte modellen, die er overigens uitzagen alsof ze zo uit een Ralph Lauren-boekje waren gelopen. Verder liepen er dames rond met een polaroid camera. Zij maakten foto’s van de gasten, die deze vervolgens mee naar huis konden nemen. Behalve dit waren er ook nog genoeg lekkere hapjes en drankjes. Om het nog eens extra leuk te maken kregen de aanwezigen bij besteding van € 150 euro een goodiebag met daarin een geurkaars van Ralph Lauren én een exemplaar van Chapeau Magazine. Hier bovenop ontvingen alle VIP’s ook nog eens 20 procent korting op de gehele collectie, een aanbod dat niemand kon weerstaan. 

Foto’s: Olga van Borren

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.