Home > Travel > Epicuriales de Liège opnieuw groot succes

Epicuriales de Liège opnieuw groot succes

Het is voorbij, het is gedaan of, zoals je het op zijn Frans zou zeggen: il est fini! De twaalfde editie van Les Epicuriales, het vijfdaagse eet- en drinkfestijn in hartje Luik zit er weer op. De organisatie blikt met veel genoegen terug op een extra lang pinksterweekend boordevol gastronomische genoegens, zo laat ze weten.

Van 12 mei tot en 16 mei was de Espace Tivoli Tivoliplein in het hart van La Cité Ardente (De Vurige Stede), zoals Luik ook wel wordt genoemd, dé ontmoetingsplaats voor lekkerbekken. Vijf dagen feest en Luikse gastronomie, verspreid over 14 tenten. Er waren diverse topkoks uit Parijs aanwezig en culinair specialisten gaven commentaar bij de verschillende kookbattles die in aanwezigheid van het publiek werden gehouden. Op de opening was het al gezellig druk. We spotten er onder anderen Michel Firket, schepen van Toerisme, Christine Defraigne, voorzitter van de federale Senaat van België, Michel P. Cloes, honorair-consul van Frankrijk

Foto’s: Jempi Welkenhuyzen

 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu