Home > Travel > Doets Reizen

Doets Reizen

Auteur: Demy Janssen

Op zondag 24 juni vindt de tweede editie van Chapeau Château Fair plaats. Dit jaar worden bezoekers verwelkomd door een twintigtal standhouders, die allemaal aanwezig zijn met exclusieve producten of diensten. Vandaag stellen wij Jan Doets Reizen aan jullie voor.

Jan Doets Reizen
Jan Doets Reizen organiseert reizen naar de Verenigde Staten, Canada en IJsland. Al sinds 1981 is de reisorganisatie specialist voor reizen naar het noorden van Amerika. Gemak, luxe en kwaliteit zijn de sleutelwoorden voor de door Jan Doets georganiseerde reizen. Reizigers moeten namelijk van alle hoogtepunten kunnen genieten en meer beleven dan ze van te voren verwachten.

De reizen van Jan Doets worden in alle soorten en maten georganiseerd. Camperreizen, autorondreizen, stedentrips, golfreizen, cruisevakanties, familie- en villareizen. Alle reizen worden volledig naar de specifieke wensen van reizigers samengesteld.

Passie voor het Noorden
Elske Doets, CEO van Jan Doets America Tours werd in 2017 bekroond tot ‘Zakenvrouw van het jaar’ door Veuve Clicquot. Reizen is haar grootste passie. Haar liefde voor Canada, de Verenigde Staten en IJsland bevestigt zij met iedere reis die ze maakt. Ter plekke doet ze inspiratie op voor iedereen die later via Jan Doets een onvergetelijke reis boekt.

Chapeau Château Fair
Tijdens de Chapeau Château Fair zal het enthousiaste team van Jan Doets Reizen je voorzien met informatie over de vele mogelijkheden die de onderneming biedt. Aan de hand van reizigerservaringen en filmbeelden kunnen de medewerkers je alvast een indruk geven van de vele mogelijkheden in Canada, de Verenigde Staten en IJsland.

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu