Home > Travel > Dit zijn de 5 mooiste aanzoek locaties in Limburg

Dit zijn de 5 mooiste aanzoek locaties in Limburg

Elke week stelt Chapeau Magazine een typisch Limburgs Lijstje samen. Dit keer: 5 mooie aanzoek locaties in Limburg.

Hou je van je partner en wil je haar graag ten huwelijk vragen, maar weet je nog niet waar? Dan vind je hieronder wellicht een leuke optie.

1)     Internationaal
Wil je haar graag verrassen met een aanzoek in een ver ander land, maar laat je drukke schema dat niet toe, geen probleem! De tuinen van Mondo Verde brengen je onder andere naar Italië, Rusland, Oostenrijk, Spanje, Marokko zonder te reizen. Wil je nog een stapje verder gaan en haar in drie verschillende landen tegelijkertijd ten huwelijk vragen, dan is het Drielandenpunt in Vaals de plek waar je moet zijn. Het Drielandenpunt is, zoals de meeste mensen weten, het punt waar de grenzen van België, Nederland en Duitland samenkomen.

0Dsc03178

2)     Dineren bij kaarslicht
Houden jullie beiden van dineren bij kaarslicht, dan is het misschien een optie om haar mee te nemen naar een chique restaurant. Restaurant Infini, gelegen in Wahlwiller, staat bekend om zijn chique inrichting en culinaire hoogstandjes. Houdt ze toch meer van een warme, landelijk en knusse sfeer, dan is eethuisje Bistrot d’en Face in Luik ideaal. De bistro wordt gekenmerkt door een warme Franse ambiance.

Selim Yafi Bistrodenface 4

3)     Ballonvaren in Limburg
Liever in de lucht dan op het land? Ballonvaren geeft net dat extra’s aan de sfeer. Allebei knus gewikkeld in een zachte deken, kijkend naar het prachtig landschap van Limburg. Wie zou er nu niet ja zeggen.

Shutterstock 313836002

4)     Ondergrondse romantiek
Toch liever een low-key aanzoek. Dat kan in de onderaardse kapel van Valkenburg aan de Geul. Het beige van de grot in combinatie met de kleine lichtjes dragen bij aan een romantische ervaring.

Houthem Onderaardse Schuilkapel Geheel Geulhem Pan

5)     Schilderachtige bossen van Bokrijk
Een aanzoek in de ‘wilde’ natuur is ook een optie. Zijn jullie meer natuurliefhebbers dan valt een late middagwandeling in de schilderachtige bossen van Bokrijk (Genk) aan te raden. Wat is nou meer romantischer dan je lover ten huwelijk te vragen tijdens de zonsondergang in Bokrijk.

Bokrijk4 1

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu