Home > Travel > Designhotel Maastricht onderdeel Eden Hotels

Designhotel Maastricht onderdeel Eden Hotels

Auteur: Maarten van Laarhoven

Het monumentale Hampshire Designhotel Maastricht aan de Stationsstraat in de Limburgse hoofdstad heet sinds deze week Designhotel Maastricht. Samen met het naastgelegen en inpandige restaurant Brasserie FLO maakt het onderdeel uit van Eden Hotels, een Nederlands familiebedrijf dat bestaat uit dertien hotels die elk een eigen karakter hebben.

Onder deze hotels bevinden zich gerenommeerde slaapgelegenheden als het American Hotel Amsterdam, Eden Hotel Amsterdam, Rembrandt Square Hotel Amsterdam, Babylon Hotel Den Haag en het Oranje Hotel Leeuwarden. Elk hotel is onlosmakelijk verbonden met de buurt en het lokale leven.

In Maastricht heeft general manager Sita Tadema de leiding over het Eden Hotel. In een persverklaring benadrukt ze dat haar hotel weliswaar onderdeel is van Eden Hotels, maar dat ze het belangrijk vindt dat Designhotel Maastricht een uniek eigen regionaal karakter uitstraalt. ,,Een laagdrempelig thuisgevoel, persoonlijke aandacht en de hoogst mogelijke gastvrijheidsstandaard staan daarbij meer dan ooit centraal.”

Het familiebedrijf Eden Hotels is volgens de eigenaren geen merk dat zijn naam van de daken schreeuwt. ,,Het gaat namelijk om de gast. Die moet worden verwend – met goede bedden, perfecte service en persoonlijk advies van de medewerkers dat het gevoel geeft bij een vriend op bezoek te zijn. Waar kun je goed winkelen, wat is de nieuwste culturele hotspot en welke lokale tips mag je niet missen?”

Eden Hotels hanteert het principe dat medewerkers zoveel mogelijk uit de buurt moeten komen, waardoor ze de stad en de omgeving goed kennen en de hotelgasten op die manier optimaal kunnen adviseren.  

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu