Home > Travel > Dé tips van Raymond langs de Tour de France 2021

Dé tips van Raymond langs de Tour de France 2021

Wielerverslaggever Raymond Kerckhoffs volgt dit jaar voor de 32ste keer de Tour de France. In 1990 was hij met zijn 18 jaar de jongste journalist in de geschiedenis van La Grande Boucle. In al die jaren bouwde hij in vele aspecten een grote liefde op voor Frankrijk. Zo kent hij talrijke mooie plekjes, adressen en regionale gerechten.

Door iedere keer in de restaurants te informeren naar de wijnen van de regio bouwde hij een aardige kennis op van de Franse wijnen. Zijn grote liefde voor wijn bezegelde hij drie jaar geleden door via goede vrienden mede-eigenaar van het Argentijnse wijngoed Alpasión te worden.

Dit jaar brengt Raymond dan ook niet alleen voor wielerliefhebbers verslag van de Tour zelf, maar neemt hij de lezers van Chapeau Magazine aan de hand van toeristische tips, culinaire tips óf wijnen uit de regio langs de route 21 dagen mee op reis door Frankrijk.

In samenwerking met Vojacek Wijnen kunnen de benoemde wijnen of zelfs het hele Tour-pakket van 12 wijnen (inclusief twee mooie cadeaus) online besteld worden.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu