Home > Travel > De Rode Hoeve roept kostbare kroonluchters terug

De Rode Hoeve roept kostbare kroonluchters terug

Auteur: Maarten van Laarhoven

Kroonluchteratelier De Rode Hoeve in Oldebroek bestaat 15 jaar en dat moet worden gevierd, vinden ze in de Gelderse gemeente. En dus gooit de firma – met een nevenvestiging in Wijnandsrade – er een ludieke actie tegenaan. Een ‘terugroepactie’ om precies te zijn. En dan niet een terugroepactie zoals we die kennen uit de media, van bijvoorbeeld kinderspeelgoed dat bij nader inzien giftig blijkt te zijn of van auto’s die mankementen vertonen. Integendeel! De Rode Hoeve vraagt de vele duizenden klanten die in de afgelopen 15 jaar een kroonluchter of een andere vorm van verlichting hebben gekocht bij De Rode Hoeve zich te melden. ,,Niet omdat er problemen zijn ontdekt in de verkochte verlichtingsarmaturen, maar juist omdat die er niet zijn!”, aldus het bedrijf.

 

Klanten worden dan ook niet opgeroepen om hun lampen letterlijk terug te sturen, maar om sfeervolle foto’s te maken van de door hen gekochte kroonluchter(s), inclusief een korte omschrijving over de rol die de kroonluchter vervult in het interieur.

De mooiste foto’s van de kroonluchter en het interieur en de meest treffende omschrijvingen krijgen een plek in een imposant (foto)boek over kroonluchters dat het Kroonluchteratelier in het kader van haar 15-jarig bestaan in het voorjaar van 2017 hoopt uit te geven.

 

Uit de ingezonden foto’s en omschrijvingen worden tien winnaars gekozen. Samen met hun partners krijgen ze een diner krijgen aangeboden in de sfeervolle locatie van het Kroonluchteratelier in Oldebroek. Daarnaast krijgen ze een waarde-cheque. De Terugroepactie loopt tot 1 december 2016

De Rode Hoeve beschikt over een collectie van ruim 1000 kroonluchters, waaronder honderden oude en antieke exemplaren.

Meer informatie over de ‘feestelijke terugroepactie’ is te vinden op de site www.kroonluchtercollectie.nl/terugroepactie.

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.