Home > Travel > De reisdromen van Dorrie Eilers

De reisdromen van Dorrie Eilers

Auteur: Pascale Bruinen

De reisdromen van Dorrie Eilers


Wie is… Dorrie Eilers (48)? Deze moeder van twee zonen (19 en 17) is samen met haar zus en broer mede-eigenaar en mededirecteur van familiebedrijf Neptunus Structures, wereldwijd expert in demontabel bouwen. Zowel privé als zakelijk reist ze de hele wereld over.

Beste hotspot?
„Londen! Dat heeft zoveel hippe plekken. Onlangs zat ik na een projectbezoek met heerlijk weer in Chelsea op een terras. Dan zie je de hele wereld aan je voorbij trekken, geweldig!”

Favoriete ontbijtplek?
„Op iedere eerste woensdag van de maand had ik met mijn broer en zus een zakelijke ontbijtafspraak in Château De Raay in Baarlo. Inmiddels hebben we dat al een tijdje niet meer gedaan, dus het is goed om dit weer in ere te herstellen.”

Bijzonder reisgezelschap?
„Het liefst reis ik met mijn gezin of familieleden. Laatst ben ik bijvoorbeeld met mijn vader naar Peru geweest voor een project.”

Mooiste hotel?
„Het meest indrukwekkend was het Palace Hotel in Sun City in Zuid-Afrika. Wat me ook is bijgebleven, is het uitzicht vanuit mijn hotel in Rio de Janeiro. Toen ik daar ’s ochtends de gordijnen opendeed, zag ik de zon opkomen boven de zee, de bergen en de kustlijn.”

Lievelingsgerecht?
„We waren een keer op vakantie aan de Italiaanse Bloemenrivièra en toen zijn we in Loano in een restaurantje beland waar alleen locals komen. Daar heb ik de allerlekkerste mosselen ooit gegeten! ”

Goed restaurant?
„Ik eet vaak buiten de deur maar ik vind het verreweg het leukste om lekker thuis te eten.”

Wie inspireert u?
„Ik haal inspiratie uit mijn omgeving. Maar bovenal word ik geïnspireerd door mijn vader die ons familiebedrijf heeft opgebouwd.”

Favoriet drankje?
„’s Zomers vind ik rosé heerlijk, in de winter een glaasje rood. Maar ik kan ook genieten van een goede gin-tonic.”

Volgend reisdoel?
„Momenteel zijn we bezig met de voorbereidingen voor de Olympische Spelen in Tokyo van 2020 dus dat is mijn volgende zakelijke reisdoel. Privé zal ik eind dit jaar naar Miami en Sydney afreizen omdat mijn oudste zoon daar een jaar gaat studeren.”

Welke bijzondere activiteit zou u willen doen?
Een poolexpeditie naar Antarctica staat hoog op mijn lijstje! Ik hou van de winter en het lijkt me fantastisch om ijsbergen, gletsjers, pinguïns en orca’s van nabij te zien.”

Welke locatie heeft voor u het hoogste exclusiviteitsgehalte?
„In mijn werk zie ik veel exclusieve locaties. Zo zijn wij leverancier van Buckingham Palace. Maar de Hahnenkamm-Rennen in Kitzbühel, een internationale skiwedstrijd, is toch wel het meest exclusieve evenement. Wij bouwen dan een tijdelijk gebouw op een golfbaan. Dankzij de glazen wand aan de voorzijde kunnen onze high class genodigden zo de afdaling van de super-G van dichtbij zien. Dit driedaagse winterse festijn compleet met gala-avond is enkel op uitnodiging toegankelijk. Veel exclusiever wordt het niet!”

Favoriete reisbestemming
„Zuid-Afrika! Dat land heeft werkelijk alles: zee, zon, supermooie stranden, leuke restaurants, wildlife, prachtige natuur en cultuur.”

Foto’s : Joris Vroemen en Shutterstock 

______________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu