Home > Culinair > Château St. Gerlach

Château St. Gerlach

Het à la carte restaurant Château St. Gerlach is gevestigd in de voormalige woonvertrekken van de adellijke familie van landgoed Château St. Gerlach. De diverse salons hebben elk een eigen uitstraling die in harmonie is met de originele wand- en plafondschilderingen.

Laat u door ons restaurant- en keukenteam onder leiding van chef de cuisine Otto Nijenhuis verrassen met een mooie, Frans georiënteerde kaart. In de keuken wordt zoveel mogelijk gewerkt met producten van het landgoed en regio. Om uw culinaire belevenis compleet te maken biedt de wijnkelder u een keur aan gerenommeerde wijnen. Het terras met uitzicht over het park nodigt bij mooi weer uit het diner buiten te gebruiken.  

Keuken: Frans/Belgisch Specialiteiten: ossenhaas en ganzenlever met crème brûlée van ganzenlever en verschillende bereidingen van appel uit onze boomgaard Driegangenmenu: € 67,50 Couverts: 60 Creditcards: Alle + Pin

Chateau St. Gerlach
Joseph Corneli Allée 1
6301 KK Valkenburg aan de Geul
043 608 88 88
Gerlach@chateauhotels.nl
www.chateauhotels.nl/gerlach


Open: Di – Do 18.30 – 21.00 uur
Vr – Za 19.00 – 21.30 uur.

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu