Home > Culinair > Bouchon d’en Face genomineerd voor Maastricht Awards

Bouchon d’en Face genomineerd voor Maastricht Awards

Bistro Bouchon d’en Face – gevestigd in het Maastrichtse stadsdeel Wyck – was recentelijk al genomineerd voor de titel ‘het meest Franse restaurant van Nederland, in het leven geroepen door het Frankrijk-magazine Leven in Frankrijk en is nu opnieuw in de race voor een eervolle prijs.

Bouchon d’en Face, gemodelleerd naar de typische bistro’s in de Franse stad Lyon (lokaal bouchons genaamd), was de enige zaak uit Zuid-Nederland die meedeed met de uitverkiezing van Leven in Frankrijk, en sleepte op die manier toch een titel in de wacht, ook al werd het knusse restaurant uiteindelijk geen winnaar.

Maar nu ligt er een nieuwe kans, want Bouchon d’en Face is genomineerd voor de Maastricht Awards in de categorie ‘het meest gastvrije bedrijf’. De Maastricht Award is een initiatief van Centrummanagement, VVV, Maastricht Marketing, Gastvrij Maastricht en vele betrokken ondernemers.

Met de toekenning van de award willen de initiatiefnemers onderscheidend Maastrichts ondernemerschap extra zichtbaar maken. De bekendmaking van de winnaar is op 16 november. 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.