Home > Travel > Botanic Sanctuary Antwerp wint titel best hotel concept

Botanic Sanctuary Antwerp wint titel best hotel concept

Tijdens de internationale hotelbeurs Independent Hotel Show in RAI Amsterdam eerder deze week, werden voor de eerste keer de Independent Hotel Awards uitgereikt. Botanic Sanctuary Antwerp kwam daarbij als winnaar in de categorie best hotel concept uit de bus.

Botanic Sanctuary Antwerp opende pas in 2022 de deuren en is nu al dé place to be voor toeristen, zakenlui en celebrities uit alle hoeken van de wereld. Het luxueuse hotel dat is gevestigd in een voormalig klooster in hartje Antwerpen doet haar naam op alle mogelijke vlakken eer aan. Het is een plek om volledig te ontspannen, op te laden en vooral (gastronomisch) te genieten. Dat ontging ook de twaalfkoppige jury van de Independent Hotel Awards niet. Zij benoemden Botanic Sanctuary Antwerp daarom tot best hotel concept, een titel voor een uniek en innovatief onafhankelijk hotelconcept waar servicekwaliteit en verbeterde klantervaring centraal staan.

Andere genomineerden voor de titel best hotel concept waren Grand Boutique Hotel Maurits at the Park, Hotel The Noblemen, Op Oost, The Collector the Hague en The Unbound.

De Independent Hotel Awards werden in 2023 in het leven geroepen als lof van waardering voor de de onafhankelijke hotelbranche in de Benelux en Duitsland. Behalve best hotel concept, werden er ook awards uitgereikt voor: Best independent hotelier, Hotel partnership of the year en Hotel website of the year. De awards zijn onderdeel van Intependent Hotel Show, een zakelijk platform voor van hoteliers van luxe- en boetiekhotels in Europa.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.