Home > Travel > Beleef de Amstel Gold Race als VIP-gast

Beleef de Amstel Gold Race als VIP-gast

Auteur: Maarten van Laarhoven

De Amstel Gold Race, die dit voorjaar voor de 51ste keer verreden wordt, is een van de belangrijkste wegwedstrijden ter wereld. In het weekend van 16 en 17 april komen naar schatting een kwart miljoen wielerliefhebbers uit binnen- en buitenland naar Zuid-Limburg om Nederlands enige klassieker – de race eindigt traditioneel op de Cauberg in Valkenburg – van dichtbij mee te maken. Daags voor de officiële wedstrijd (die zoals gewoonlijk grotendeels live te volgen is op de nationale televisie), vindt op zaterdag 16 april de toerversie van de Amstel Gold Race plaats. Deze trekt ook dit jaar weer zo’n 15.000 deelnemers. 

Wie de Amstel Gold Race als VIP-gast wil meemaken doet er goed aan nog snel een van de VIP-arrangementen te boeken. Zo’n arrangement komt neer op een volledig verzorgde dag en begint met een luxueus ontbijt, gevolgd door een verblijf tussen de renners in de VIP-startzone. De wedstrijd kan worden gevolgd vanuit de wedstrijdkaravaan in de koers, maar ook vanuit het VIP-paviljoen waar de passages en de finish kunnen worden bekeken onder het genot van diverse hapjes en drankjes in het uitgebreide culinair programma. ,,Nergens komen liefhebbers van de wielersport dichter bij de finish en de huldiging van de winnaar dan in het VIP-paviljoen”, aldus de organisatie. ,,Een unieke beleving in een vernieuwde Limburgse ambiance.”

Ook het bedrijfsleven weet inmiddels de weg te vinden naar de Amstel Gold Race, waardoor het evenement ook zakelijk steeds belangrijker wordt. In het Amstel Gold Race VIP-paviljoen zijn bedrijven uit het hele land vertegenwoordigd. Het VIP-paviljoen biedt ondernemers daarnaast de mogelijkheid om hun relaties in een bijzondere setting te ontvangen en hun gasten op een andere manier te leren kennen. 
Kortom: de Amstel Gold Race is al meer dan 50 jaar een begrip in de wielersport en een evenement van wereldniveau.

Wilt u als VIP-gast met uw relaties genieten van een onvergetelijke dag vol wielerplezier? Boek snel een van de VIP-arrangementen en zorg dat u erbij bent! Voor een overzicht en het boeken van VIP-arrangementen

Alvast in de stemming komen? Bekijk onze Amstel Gold Race 2015 – Hospitality Video

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.