Home > Culinair > Beez verwent MVV gasten 24/08

Beez verwent MVV gasten 24/08

In het seizoen 2015-2016 wordt er voor het voorafgaand aan de thuiswedstrijden van MVV Maastricht  Restaurant “Langs de Lijn” gecreëerd. Doel is om de beleving van een wedstrijd te verbeteren om zo de mogelijkheid te geven om in rustige, inspiratie volle omgeving hun gasten te fêteren. Wisselende horecabedrijven uit. Reserveren kan via de website van MVV  reserveren.  De opbrengst komt ten goede van MVV.

 

Aanstaande maandag 24 augustusr=, voorafgaand aan de wedstrijd MVV-Telstar, zal Beez restaurant ‘Langs de Lijn’ uitbaten.                                     

Beez opende haar deuren in februari 2009 en is snel uitgegroeid tot de bekendste cocktailbar van bruisend Maastricht. Inmiddels is het populaire cocktailconcept verder uitgebreid naar een tweede locatie. Met twee cocktailbars in het gezellige en levendige centrum, heerlijke lunchmogelijkheden op beide locaties, een verrassende dinerkaart en een hotel biedt Beez alle ingrediënten om volop te genieten van het hippe, internationale en Bourgondische Maastricht.

Bij Beez no.07 en Beez no.104 vind je overdag heerlijke, verse lunchgerechten. Van tosti’s tot quesadillas, salades of koffie met overheerlijke zoetigheden. Even bijkletsen, een shopping break inlassen of genieten van de bruisende binnenstad doe je hier! Bij Beez no.104 in het ‘up and coming’ Boschstraatkwartier, vind je tevens een dinerkaart vol smakelijke gerechten waar je van kunt smullen in het gezellige, ruimte restaurant. Onder het geniet van een cocktail uiteraard! Bij Beez vind je altijd een gezellige sfeer waarin iedereen zich thuis voelt en gerechten om je vingers bij op te eten.

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.