Home > Travel > Beaumont breidt uit met hip hotel

Beaumont breidt uit met hip hotel

Opnieuw opent in het Maastrichtse stadsdeel Wyck – aan de Wilhelminasingel – een eigentijds hotel de deuren. Nadat vorig jaar tegenover het station hotel Kaboom van start ging – een ‘budgethotel’ dat volgens de hoogste normen is ingericht – zijn dit keer alle ogen in de hotelbranche gericht op The Dutch. Het gaat om een nieuw hotelconcept dat is bedacht door Jean-Marc en Christophe Beaumont, de nog jonge bedrijfsleiders van Hotel Beaumont en Restaurant Harry’s in de Wycker Brugstraat.

In de lobby komt een indrukwekkende bar waar een ruime selectie aan speciaalbieren en gin-tonics wordt geserveerd, aldus Leilani Sittrop van Hotel Beaumont. Opmerkelijk is de manier waarop het ontbijt wordt aangeboden. The Dutch krijgt geen ontbijtruimte waar een standaard ochtendmaaltijd wordt genoten. In plaats daarvan werkt het hotel met papieren ‘Breakfast Bags’, gevuld met dagverse en vooral ook gezonde producten van de Saladbar in de Boschstraat in Maastricht. 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.