Home > Travel > 4de editie City Polo Maastricht

4de editie City Polo Maastricht

Gisteren, vrijdagavond, vond de openingsavond plaats van de 4de editie van City Polo Maastricht. In een goed gevulde viptent konden de gasten genieten van het schouwspel van de paarden in de arena, gecombineerd met de nodige hapjes en drankjes. Later op de avond konden ook nog de voetjes van de vloer. Met deze 4de editie begint City Polo Maastricht een vaste waarde te worden op de evenementenkalender, en dat tijdens het 2de weekend van TEFAF.

Vanavond, zaterdagavond en zondagmiddag wordt er nog volop gestreden in de arena om de winst van het toernooi. City Polo Maastricht wordt dit jaar op zondagavond swingend afgesloten met een editie van Overtime Maastricht (www.overtime Maastricht).

Dit jaar steunt City Polo Maastricht het Ronald McDonald Kinderfonds (www.kinderfonds.nl/huis-maastricht/) en para-atleet Max Gerets uit Maastricht. Voor meer info over Max (www.maxgerets.com)

Kijk voor meer informatie over komend weekend op www.citypolomaastricht.nl

Bekijk hier wie er op de openingsavond aanwezig waren.

Zondagavond in Limbourgeois vanaf 18u een verslag van Jo Cortenraedt bij  L1.

Foto’s; Frits Widdershoven 

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.