Home > Auto's > 25 Hours rally

25 Hours rally

Onder het motto ‘winnen is niet belangrijk; iedereen moet zich een winnaar voelen!’ werd op 11 en 12 september 2015 de tweede editie van de 25 Hours Rally gehouden. 

Met een klein maar zeer ervaren organisatieteam vond deze 25 uur durende rally met een bonte stoet aan auto’s, briljante ontmoetingen, buitengewone culinaire geneugten, bijzondere locaties en routes plaats in de omgeving van Amersfoort, de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe. 

De 25 Hours Rally is nadrukkelijk geen rally in de letterlijke zin van het woord. Natuurlijk kun je meedoen als je de Tulpenrally of de Winter Trail hebt gereden, maar het is ook voor elke ongeoefende equipe te doen. Je hoeft geen top-navigator te zijn om de finish te vinden. Wel moet de equipe open staan voor onverwachte opdrachten en uitdagingen onderweg, Maar ook ’s avonds is er nog voldoende te beleven, niet alleen een borrel en diner, maar ook videobeelden van overdag en een afterparty. De rally bevat altijd een proef, waarbij het niet om pure snelheid hoeft te gaan. Behendigheid of andere vaardigheden kunnen ook een rol spelen.   

De 25 Hours Rally is in handen van Founders Carbon Network (FCN) en Coupe des 5 (CD5). Tijdens de rally hebben beide organisaties als doel ondernemers met een voorliefde voor oude auto’s en rally’s bij elkaar te brengen en deze informeel met elkaar te laten netwerken. De editie van 2016 vindt plaats op 2 en 3 september 2016.

Coupe des 5 organiseert naast de 25 Hours Rally ook jaarlijks een vierdaagse internationale autorally. Dit jaar vindt alweer de elfde editie van deze Coupe des 5 plaats. Van woensdag 8

t/m 11 juni 2016 worden de stranden van Den Haag – Le Touquet-Paris-Plage – Calais en Oostende aangedaan. 

Tijdens Interclassics Maastricht, dat plaats vindt van 14 – 17 januari 2016 in MECC Maastricht is er een gezamenlijke stand, alwaar Chapeau, FCN & CD5 zich gedurende de beursdagen presenteren en graag geïnteresseerden welkom heten om kennis te komen maken met de organisaties. 

www.25hours.info                
www.coupedes5.com        
www.fcn-nl.com

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu