Home > Reizen > Deze items mogen zeker niet ontbreken in je valies voor jouw tripje naar de zon

Deze items mogen zeker niet ontbreken in je valies voor jouw tripje naar de zon

De zomer is in volle gang en dat wil ook zeggen dat er voor velen een tripje naar de zon op de agenda staat. Lekker ontspannen aan het zwembad, lange strandwandelingen maken en naar de zonsondergang kijken bij heerlijke temperaturen… Laat maar komen die vakantie! Enkel nog je valies pakken en je bent klaar om te vertrekken. Maar wat steek je nu juist in die valies en wat mag je zeker niet vergeten? 

Praktische zaken en papieren

Hoewel dit misschien niet het eerste is waar je aan denkt, is het misschien wel het belangrijkste in je koffer. Je paspoort, vliegtickets, bankkaart en dergelijke wil je echt niet vergeten. Maak daarom op voorhand een lijstje met belangrijke zaken die zeker mee moeten op reis zodat je niets over het hoofd ziet!

Strandkledij

Tijdens een tripje naar de zon is de kans heel groot dat er lekker ontspannen zal worden op het strand of aan het zwembad. Neem dus voldoende strandkledij bij zoals een pareo, een sexy bikini, een petje en een zonnebril. Verder is het ook fijn om je eigen strandlaken mee te nemen. Die neemt misschien wel wat plek in in je valies, maar dan ben je wel zeker dat je lekker ligt! 

Entertainment

Wanneer je een weekje of langer weg bent van huis, is het fijn om ook wat entertainment mee te nemen. Denk aan een paar goede boeken of tijdschriften en gezelschapsspelletjes. Ga je met kleine kinderen op vakantie naar de zon? Dan is het ook fijn om een luchtmatras of ander opblaasgoed voor in het water mee te nemen. Je kinderen zullen zich er uren mee kunnen amuseren en jij krijgt even de tijd om uit te blazen, win-win!

Sportieve kledij

Ook al schijnt de zon fel en durven de temperaturen al eens hoog op te klimmen op je vakantiebestemming, toch is het ook fijn om af en toe even actief te zijn op vakantie. Neem daarom ook je sportschoenen en een sportoutfit mee voor als je gaat hiken. Is het echt te warm om enige vorm van sport te doen? Trek dan een zwempak voor dames aan en trek eens een paar baantjes in het zwembad of in de zee, zo heb je toch weer wat bewogen!

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.