MaastrichtDiner 2020 verplaatst naar eind oktober

Ger Koopmans gastheer benefietdiner voor het Aidsfonds in het Gouvernement

Zondag 22 maart 2020

De tweede editie van het MaastrichtDiner, een benefietdiner ten bate van het Aidsfonds in het Gouvernement in Maastricht, is in verband met de ontwikkelingen rond het coronavirus uitgesteld tot 30 oktober. Dat heeft de organisatie laten weten.

Het MaastrichtDiner, dat eigenlijk op 17 april zou worden gehouden, vindt zijn inspiratie in het AmsterdamDiner, dat al meer dan dertig jaar met veel succes wordt gehouden in de hoofdstad. De Limburgse vastgoedondernemer Franklin Boon vond vorig jaar de tijd rijp voor een regionale variant en kreeg daarvoor bij de Provincie Limburg de handen op elkaar. Samen met een werkgroep werd een eerste, voorzichtige editie in het leven geroepen. Die vond plaats in Hotel Monastère in de Boschstraat in Maastricht.

Voor de tweede editie fungeert de Provincie Limburg als gastheer. Plaats van handeling is dit keer dan ook het Gouvernement aan de Maas. De opzet is ook dit keer weer zoveel mogelijk geld voor het goede doel binnen te halen en daarnaast tal van Limburgse donateurs aan het Aidsfonds te verbinden. ,,Het was een mooie en zinvolle avond met een afwisselend programma, lekker eten en ruimte voor goede gesprekken”, zei gedeputeerde Ger Koopmans eerder over de geslaagde avond van vorig jaar. Hij gaat ervan uit de tweede editie op 30 oktober nog beter wordt.

Het tweede MaastrichtDiner in het Gouvernement aan de Maas in Maastricht op vrijdag 30 oktober van 18.00 tot 22.30 uur. Het diner wordt dit jaar verzorgd door Erik Stevens Catering uit Eijsden. Kosten voor deelname bedragen 200 euro per couvert. Kijk voor meer informatie en aanmeldingen op https://bit.ly/2T3cpWD

 

Lees ook