Communicatie met je doelgroep is net nu van belang!

Samen staan we sterk

Donderdag 26 maart 2020

Tijdens de #coronaciris richt Chapeau Magazine zich de komende periode redactioneel online - als medium over het goede leven in Nederlands en Belgisch Limburg - op de positieve en creatieve elementen die er toch nog altijd in onze regio te vinden zijn.

Horecaondernemers met een bezorgservice, tips over interieur en tuinieren, interviews met ondernemers die zo creatief mogelijk met de situatie omgaan, vlogs over goede doelen en solidariteitsacties die ontstaan en nog veel meer. Een beetje positiviteit in deze tijden waarin we dat dubbel zo hard kunnen gebruiken.

Ook helpen wij onze relaties met de online-communicatie met de Limburgse doelgroep in de vorm van tekst (blog, interview, artikel) of beeld (foto, vlog, video of livestream). Wij geloven dat we in deze moeilijke periode de handen ineen moeten slaan en bieden deze hulp daarom tegen kostprijs aan. Distributie via de online kanalen van Chapeau is daarbij inbegrepen.

Vrijblijvend interesse in deze mogelijkheden of heb je een redactionele tip? Stuur een DM of een e-mail naar marketing@chapeaumagazine.com.

Team Chapeau wenst iedereen veel sterkte, succes en positiviteit in deze moeilijke en onzekere tijd.

________________________________________________________________________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

 

 

Lees ook