Jack Poels, leadzanger van Rowwen Hèze, kondigt tour aan

Samen met Doe Maar-lid Jan Hendriks tourt hij dit voorjaar door het hele land

Vrijdag 7 februari 2020

Eerder dit jaar maakte de lead zanger van Rowwen Hèze, die tevens uit de voeten kan op de gitaar, bekend dat hij zijn eerste solo-album uit zou brengen. Dit album, getiteld Blauwe Vear, verschijnt op 27 maart bij Snowstar Records. De eerste single van dit album, Elf oaver elf, werd al goed ontvangen. Vandaag wordt de tweede single, In de achtertuin, uitgebracht, compleet met een nostalgische video. Het album omvat in totaal twaalf Nederlands-, en Limburgstalige ballades. Wijsheid en oprechtheid zijn thema's die in alle nummers terugkomen.

In de maanden maart, juni en juli onderneemt Jack Poels een tour door Nederland, live bijgestaan door gistarist Jan Hendriks (Doe Maar), en Bart Jan Baartmans. Het drietal is onder meer in Paradiso Amsterdam en Tivoli Utrecht. Maar ook dichter bij huis, in Heerlen (28 mei), Maastricht (3 juni), Venlo (11 juni) en America (15 en 16 juli), is het nieuwe album van de Limburgse zanger dit voorjaar live te beluisteren.

Het complete tourschema van Jack Poels is hier te vinden.

_______________________________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra's -> meer info <

Lees ook

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram