Nieuwjaarsreceptie VOKA massaal en feestelijk

VOKA

Vrijdag 10 januari 2020


Maar liefst drieduizend genodigden uit de ondernemerswereld waren van de partij op de Nieuwjaarsinvitito van de VOKA, de Kamer van Koophandel in Hasselt. In een groot aangebouwd feestpaviljoen van 2 etages was er feest tot in de nacht, met veel muziek, drank en culinaire gerechten. De kersverse voorzitter Karin Van De Velde (CEO van Callexcell) hield een heel compacte toespraak en schoot vervolgens een kanon met gouden snippers af. Tijd om te netwerken. We zagen ook veel bestuurders zoals ministers, gedeputeerden en burgemeesters, die elkaar allemaal een goed 2020 wensten. ‘We gaan elkaar bellen de komende dagen’,  zo hoorden we op veel momenten. Ondanks alle moderne communicatiekanalen blijft het persoonlijke contact ook in het nieuwe jaar de basis van zaken doen.

Foto’s: Jempi Welkenhuyzen

_________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <


Lees ook