Niet meer bestaande merken op InterClassics

Ruim 800 klassieke auto’s te bewonderen én te koop in MECC Maastricht

Woensdag 15 januari 2020

‘Forgotten Classics – Epic designs from the past’. In goed Nederlands: ‘Vergeten klassiekers - Epische ontwerpen uit het verleden‘. Dat is het thema van de 27ste editie van InterClassics Maastricht die morgen begint in MECC Maastricht en vervolgens nog tot en met zondag duurt. Het gaat om een van de grootste oldtimerevents van de Benelux.

Tijdens de beurs worden herinneringen opgehaald aan verdwenen, maar niet vergeten iconische automerken. Op het themaplein worden bezoekers getrakteerd op een ‘trip down memory lane’, aan de hand van 24 epische ontwerpen van memorabele automerken die niet meer bestaan, waaronder Talbot-Lago, Saab, Invicta, Hispano Suiza, Spyker, Voison,  Bristol, Horch, Studebaker. De automobielen zijn beschikbaar gesteld door diverse internationale musea en privéverzamelaars.

Naast de 24 ‘vergeten klassiekers’ is er een groot aanbod van oldtimers én ‘youngtimers’ die niet alleen te bewonderen zijn, maar ook te koop worden aangeboden. In totaal gaat het om ruim achthonderd klassiekers. De klassieke autohandel beurs trekt traditiegetrouw veel kopers en liefhebbers. De oppervlakte van de beurs in MECC Maastricht beslaat 35.000 vierkante meter. Er zijn zo’n driehonderd exposanten.

Kijk voor meer informatie over InterClassics Maastricht op www.interclassicsmaastricht.nl

___________________________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra's -> meer info <


Lees ook

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram