Limburgse première musicalsensatie Annie

Parkstad Limburg Theaters

Vrijdag 27 december 2019


2de kerstdag vond de Limburgse premiere plaats van de musicalsensatie Annie. En wel bij het Parkstad Limburg Theater in Heerlen. Onze fotograaf Olga van Borren, ging een kijkje nemen.

Het verhaal achter de musical, die door de pers en in theaterkringen laaiend enthousiast ontvangen is (Muziek, zang en spel van hoog niveau, schreef bijvoorbeeld NRC), behoeft eigenlijk nauwelijks nog een toelichting. Alles draait om het ‘weesmeisje’ Anny dat haar dagen slijt in een naargeestig weeshuis, maar vastbesloten is haar ouders terug te vinden. Samen met de andere weeskinderen komt ze in opstand tegen de gemene Miss Hannigan (gespeeld door Willemijn Verkaik). Wanneer ze kennismaakt met miljardair Oliver Warbucks (Edwin Jonker), krijgt haar leven plotseling een andere wending.

Tickets voor de komende dagen zijn verkrijgbaar via deze link of op parkstad Limburg Theaters. 

Lees ook