Sevagram verwenzorg benefiet

Exclusieve avond brengt 20.000 euro op

Zaterdag 30 november 2019


Vrijdagavond vond in de Rebelle in Maastricht het Sevagram Verwenzorg benefiet plaats. Het diner is al weer de nodige jaren een begrip in Limburg. De exclusieve avond, is bedoeld voor relaties van de zorginstantie en andere maatschappelijk betrokken ondernemers. Meer dan 200 gasten waren aanwezig om samen, met hun aanwezigheid, een geldbedrag in te zamelen voor het goede doel.

Ook dit jaar was er weer onder meer een kunstveiling, dat alles voor het goede doel. Uiteindelijk bracht de avond maar liefst 20.000 euro op! Bestuursvoorzitter Pim Steerneman toonde zich zeer tevreden over het verloop als ook de medewerking van de vele sponsors en de aanwezigheid van zoveel gasten.

Foto's Frits Widdershoven

Lees ook