JIM 2019 doorslaand succes 

Meer publiek, meer bedrijfsleven 

Zondag 10 november 2019


Jumping Indoor Maastricht 2019 is een doorslaand succes geworden. Dat vertaalde zich vooral in volle tribunes en ook een behoorlijke deelname van het bedrijfsleven. Ook de sfeer in de 'village' deed denken aan de gloriedagen van weleer met muziek en ambiance.

De aftrap vrijdag met de businessnight was meteen een voltreffer met een grote opkomst van ondernemers en bestuurders. De delegatie van de Provincie Limburg kwam wat later, omdat eerst de begroting door Provinciale Staten moest.

De culinaire verzorging van de vijf restaurants van Crossing Borders (De Leuf, VIvendum, La Becasse, Sjiek en Sofa) was uit de kunst. En na afloop van de springwedstrijden zorgde de Duitse band 'EverSo' voor een uitgelaten sfeer.

Ook zaterdag en zondag was de belangstelling groot. Bestuurslid Ward Vleugels kijkt tevreden terug. „We zijn met sprongen vooruit gegaan ten opzichte van vorig jaar. We gaan nu verder bouwen, onze ambities liggen nog een stuk hoger."

De Grote Prijs Maastricht op zondagmiddag werd gewonnen door de Nederlander Frank Schuttert. Hij was een fractie sneller dan de Limburger Leopold van Asten.

Fotografie: Harry Heuts

Lees ook