Max Niereisel wint Chapeau Young Talent award

11de editie Fashionclash Maastricht

Zondag 3 november 2019


Zaterdagavond vond de 11e editie plaats van Fashionclash. Hét grote modespektatel van Maastricht. Elk jaar reizen designers van binnen en buitenland af naar onze Limburgse hoofdstad om met trots hun collectie te showen. Daarnaast showen de alumni studenten van de Maastricht Academy of Fine Arts and Design hun afstudeercollectie en reiken wij de Chapeau Young Talent Award uit. Gisteravond ging Max Niereisel met de welbegeerde award naar huis. Je leest alles over zijn collectie in onze decembereditie!

Fotografie: Olga van Borren

____________________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

Lees ook