Goergen Keukens ontvangt prijs in wereldwijde ontwerpwedstrijd

Eervolle vermelding in de categorie Urban van SieMatic

Woensdag 30 oktober 2019

Ter ere van het 90-jarig jubileum van SieMatic, werd er dit jaar een ontwerpwedstrijd georganiseerd. De Duitse keukenfabrikant ging voor deze wedstrijd wereldwijd op zoek naar de meest bijzondere keukens. Voor deze wedstrijd meldde ook Goergen Keukens, met een hoofdvestiging in Stein, zich aan. Van de ontwerptafel van Marc Hermans - designer bij Goergen Keukens - rolde namelijk enige tijd geleden de keuken van de familie Rutten. Een bijzonder exemplaar vonden ze in Stein, en ook bij SieMatic, dat afgelopen vrijdag werd beloond met een eervolle vermelding in de categorie URBAN van SieMatic. Deze prijs werd uitgereikt door de directie van SieMatic Nederland, Rainier Zweep en Bart Smulders, aan de familie Rutten en Marc Hermans van Goergen Keukens. 

_________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

Lees ook