Derde Limburgs Streekdiner van La Saison Culinaire

Zes Limburgse top-chefs gratis in actie voor Voedselbank Limburg-Zuid

Vrijdag 4 oktober 2019

Op de Hotel Management School in Maastricht vindt maandag 18 november de derde editie van het Limburgs Streekdiner plaats. De opbrengst van de benefietdiner, dat wordt georganiseerd door de Stichting La Saison Culinaire de l’Euregio, komt geheel ten goede aan de Voedselbank Limburg Zuid.

Deelnemers aan het diner krijgen na afloop geen rekening gepresenteerd. In plaats daarvan doneren ze vooraf een bedrag van 75 euro, wat neerkomt op de waarde van de inhoud van een voedselpakket. Dit pakket bevat zo’n 70 items die lang houdbaar zijn. De Voedselbank Limburg-Zuid heeft juist aan dit soort producten de grootste behoefte.

Het Limburgs Streekdiner wordt verzorgd door zes bekende Zuid-Limburgse chefs, te weten: Hans Snijders en Gilbert von Berg van Château Neercanne, Ralph Hermans van Rantrée, Servais Tielman van Beluga Loves You en Otto Nijenhuis en Guido LeBron de Vexela van Château Sint Gerlach. Het diner, grotendeels samengesteld op basis van Limburgse steekproducten, wordt wederom geserveerd in restaurant Refresh van de Hotel Management School in Maastricht. De avond wordt in stijl opgeluisterd.

De meewerkende chefs, de hotelschool, de optredende artiesten en de mensen in de bediening werken aan de avond mee, zonder dat zij daar een vergoeding voor ontvangen. Ook de ingrediënten voor het diner gratis ter beschikking gesteld.

Alle informatie over de benefietavond en het bestellen van een voedselpakket - waarmee je feitelijk een plekje aan een van de tafels koopt – is te vinden op de site van La Saison Culinaire

___________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

Lees ook