Servais Tielman: levend kookboek en eigen kaviaar

Opvolger Hans van Wolde presenteert eigen filosofie tijdens heropening Beluga loves you

Vrijdag 6 september 2019

Vele jaren nadat hij er als souschef naast zijn leermeester Hans van Wolde de kneepjes van het vak leerde, keerde Servais Tielman op 1 juli 2019 terug naar Beluga loves you. Dit keer niet als souschef, maar als eigenaar en chef-kok. Met de (her)opening van Beluga loves you op vrijdag 6 september 2019 zet Tielman de koers uit voor zijn toekomst in Maastricht. Hij doet dat op basis van een geheel eigen filosofie, die de komende tijd gefaseerd tot uiting komt.

RAW: THE NEVERENDING STORY
Tielman presenteert de komende weken en maanden zijn zoektocht naar de ultieme producten die passen bij zijn filosofie. Middels een gelimiteerde editie van 1000 boekjes licht hij er een tipje van op. RAW, van kop tot staart, wordt het eerste kookboek ter wereld met een eindeloos verhaal waarin augmented reality een prominente rol gaat spelen: de inhoud komt tot leven. 

INTRODUCTIE BELUGA LOVES YOU CAVIAR PRIVATE LABEL
Onderdeel van de zoektocht van Tielman naar de ultieme producten voor zijn recepturen was de perfecte kaviaar. Dit heeft geresulteerd in een samenwerking tussen Beluga loves you en het Belgische bedrijf Imperial Heritage Caviar van Koenraad Colman, waarbij een private label is ontwikkeld voor het Maastrichtse restaurant. De Beluga loves you caviar wordt gewonnen in de National Parc Area in de omgeving van Piemonte en is daarmee vrij uniek. Tijdens de (her)opening worden de eerste blikjes van het Beluga loves you private label gepresenteerd.

INTERIEUR OP DE SCHOP
Na de lancering van Tielman’s filosofie en bijpassende rebranding voor Beluga loves you en de introductie van het Beluga private label, is een nieuw interieur de volgende stap in de transitie naar Servais’ Beluga loves you. Tielman zit hiervoor om tafel met een gerenommeerde Nederlandse (interieur) architect om een baanbrekend verhaal neer te zetten in het Maastrichtse restaurant. Dit onderdeel van de transitie van Beluga loves you wordt de komende jaren stapsgewijs ter hand genomen.

______________________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra's -> meer info <


Lees ook

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram