Sef Thissen alweer door naar het volgende project

Op de planken met Toneelgroep Maastricht

Dinsdag 10 september 2019


Nauwelijks is het podium van Viva Classic Live 2019 op de Markt in Venlo afgebroken, of bariton Sef Thissen is alweer bezig met het volgende project. Hij bereidt zich voor op de repetities met Toneelgroep Maastricht, die in het najaar De Laatste Getuige op de planken gaat brengen.

„Je moet je nooit lang laven aan een succes, je moet telkens weer verder, anders kom je niet vooruit." Een nuchtere conclusie hetgeen niet wil zeggen dat hij niet genoten heeft van de vier avonden opera en operette in de openlucht in Venlo. „We hebben geweldige artiesten gebracht en hoewel van te voren heel slecht weer was voorspeld, is er al die avonden geen druppel regen gevallen. Zo zie je maar weer, je moet optimistisch blijven."

 

Fotografie: Harry Heuts

___________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

Lees ook