Peter Harkema uitgezwaaid op Château Neercanne

35 jaar directeur

Auteur: Jo Cortenraedt
Maandag 30 september 2019


Ruim 350 gasten hebben zondag afscheid genomen van Peter Harkema als directeur van Château Neercanne. Dat gebeurde tijdens een speciale lunch die werd voorafgegaan door een aperitief in de grotten. De ontvangst was aanvankelijk voorzien op het terras van Neercanne, maar dat lieten de weergoden niet toe.

Peter Harkema, die met zijn vrouw in het boswachtershuisje in de buurt van het kasteel gaat wonen, wordt opgevolgd door Pierre Haenen die net als zijn voorganger destijds ook al op jeugdige leeftijd de verantwoordelijkheid krijgt om dit icoon van de Oostwegel-Collection te gaan leiden.

Fotografie: Harry Heuts

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!