De Pastory

Restaurantgids 2019

Donderdag 5 september 2019

Restaurant de Pastory is gevestigd in een achttiende-eeuws vakwerkhuis in Cadier en Keer. De historische details van het pand sluiten naadloos aan op de warme en huiselijke sfeer die hier door Alain en Nathalie Vermeulen en hun team gecreëerd wordt. Broer en zus zijn de tweede generatie Vermeulens in de Pastory.  De keuken, onder leiding van Eric van de Wyer, is geïnspireerd door de Franse keuken en werkt uitsluitend met dagverse en regionale ingrediënten. Achter het restaurant ligt de Salle des Fêtes, een feestzaal voor groepen tot 250 personen.

Dorpsstraat 45
6267AA, Cadier en Keer
+31 (0) 43 407 1823
www.pastroy.nl

___________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

Lees ook