Tien jaar hosts/hostessen, modellen & entertainment

Jubilerend ST Promotions verzorgt vertier op elk evenement

Woensdag 21 augustus 2019

Stacy Thomas startte tien jaar geleden een bureau voor hostessen, modellen en entertainers Als o.a. dansers, dj's, acrobaten, zangers en muzikanten. Inmiddels bedient ze met haar ST Promotions vanuit haar locaties in Maaseik en Den Haag evenementen in de Randstad en de Euregio.

ST Promotions
De van origine Haagse Stacy Thomas combineerde haar studie aan de Amsterdamse  theateracademie met hostessenwerk. Toen ze in 2009 klaar was voor een volgende stap in haar carrière, besloot ze alles wat ze leuk vond (lees: dansen, acteren en gastvrijheid) samen te voegen tot ST Promotions: een creatief bureau dat breed inzetbaar is binnen de evenementen branche . Samen met een team van ervaren hosts/hostessen  professionele modellen en opgeleide artiesten zorgt  ze sindsdien voor allerlei vormen van amusement tijdens lanceringen, openingen of (bedrijfs)feesten.

Extravagant
Ondanks haar eigen achtergrond van theater en dans, is Stacy momenteel vooral achter de schermen actief. Ze zorgt ervoor dat de juiste mensen op de juiste plekken worden ingezet, dat organisatorisch alles klopt en dat ieder klein detail van de – bij voorkeur extravagante – outfits verzorgd is. Of ze het jammer vindt dat ze zelf niet meer zo vaak ‘op de planken staat’? ,,Nee, eigenlijk niet’’ vertelt ze, ,,Ik kan net zoveel genieten als ik anderen aan het werk zie, zeker als het een eigen productie bederft waar we met zijn alle hard aan werken, en als ik dan de enthousiaste reacties van de gasten zie, word ik daar heel blij van.’’

Professionals
ST promotions werkt uitsluitend samen met professionals. Geschoolde musici, dansers en zangeressen, maar ook mensen met service-gerichte achtergrond, die bijvoorbeeld zijn opgeleid aan de hotelschool of ervaring hebben als stewardess. Achter de schermen zijn er altijd professionals op het gebied van visagie en kapsels aanwezig. De styling van al haar medewerkers verzorgt Stacy zelf. In vele  gevallen worden de kostuums ook zelf door Stacy gemaakt of in samenwerking met haar vaste coupeuse om een extravagante outfit in elkaar te zetten.

Op maat
Stacy kijkt bij elke samenwerking die tot stand komt hoe ze zo goed mogelijk kan voldoen aan de wensen van een klant. Door de hoofden samen te steken, komt ze er al snel achter waar mogelijkheden en doelen van de klant liggen. Hier past zij de invulling – die van variëren van enkel het ontvangen van gasten tot een unieke openingsact – van een evenement op aan.

www.st-promotions.com

________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

Lees ook